Nyitva: hétköznap 8 órától 18 óráig

MŰHELYMUNKA-közösségi műhely

Műhelyem egy közösségi tér, festünk, barkácsolunk, bútort, fát, egyebet. Közben beszélgetünk, teázunk, megosztjuk a tapasztalatainkat. Ha varrni szeretsz, annak is nyújtunk teret. 

Segítek szerszámmal, festékkel, tanácsokkal, és a legfontosabb, így csak arra koncentrálhatsz, amit épp csinálsz. Lehet elmélyülten dolgozni, vagy beszélgetni, ahogyan jól esik. Mindeközben az alkotás folyamatának részévé válunk, megfigyelhetjük ebben magunkat és megoszthatjuk egymással ha jól esik. Az alkotás így is, úgy is kibontakoztató erejű, gyógyító hatású, olykor öröm, olykor alapos belemélyedés, vagy keresés, egyszóval olyan mint az élet.

Közben értékeket fedezünk fel kívül-belül, tehát értéket mentünk.

Földünket is óvjuk közben nem csak azzal, hogy nem dobjuk ki azt, amire ráuntunk, hanem ügyelek  arra, hogy a festékek, alapanyagok nagy része is környezetbarát legyen. Emellé azt is fontos idefűzni, hogy maga az alkotás folyamata, gyógyító ereje is nem csak az embert, de a közösséget, és kigyűrűzve így a környezetünket is alakítja, formálja.

Semmiféle előképzettségre nincs szükség a részvételhez. 

Várlak szeretettel!

-SJ-

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el